Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

У Київстар запрацювали СМС після збою в мережі

У Київстар знову запрацювали СМС після збою на тлі хакерської атаки. Про це заявили користувачі послугами стільникового оператора.

У Київстар повернулися СМС

Про те, що в Київстар запрацювали СМС, повідомляють користувачі мережі.

Зараз дивляться

Тепер працюють як особисті СМС, так і повідомлення від компаній. Так, послуга поки що з’являється не у всіх – багато хто повідомляє, що послуга досі поза доступом ще з моменту збою.

Нагадаємо, що Київстар 17 грудня заявив про підключення двох послуг, одна з них призначена для користувачів – VPN. Також представники анонсували й повернення СМС, які мають запрацювати найближчим часом.

Ще під час першого дня відновлення, директор компанії заявив, що про терміни відновлення говорити важко – надто багато невизначеностей та інших факторів, що впливають на ситуацію.

Раніше експерти з кібербезпеки розповіли, що збій у Київстар влаштували російські хакери під керівництвом влади РФ. Злочинне угруповання під назвою Солнцепек взяло на себе відповідальність і заявило, що їм нібито вдалося знищити 10 тис. комп’ютерів, тисячі серверів, систему хмарного зберігання і резервної копії.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-18 10:29:58