Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Довбане диво: Мадонна розповіла про свою хворобу та перебування в реанімації

Мадонна назвала довбаним дивом той факт, що вона залишилася живою після реанімації. Співачка пожартувала, що їй довелося майже померти, щоб зібрати всіх шістьох дітей в одній кімнаті.

Що Мадонна говорить про серйозну хворобу

Так, 65-річна артистка зазначила, що прокинулася в оточенні своїх наляканих дітей, після того, як її забрали в реанімацію.

– Те, що я зараз тут, – це чортове диво. Сьогодні в цьому залі є люди, які були зі мною в лікарні, – сказала Мадонна зі сцени на концерті в Брукліні.

Зірка також розповіла фанатам, що її притягла до лікарні одна важлива людина. Як виявилося, тоді артистка знепритомніла на підлозі у ванній.

Зараз дивляться

Схоже, йдеться про вчителя кабали на ім’я Ейтан Ярдені, який перебував із нею протягом 2 днів штучної коми. Мадонна додала, що його голос – це все, що вона могла чути.

Нагадаємо, що наприкінці червня Мадонна потрапила в реанімацію. Її представник заявив, що це через бактеріальну інфекцію, але багато фанатів вважають, що це реакція її тіла на множинні пластичні операції на її обличчі. На тлі хвороби співачка перенесла свій великий тур.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-18 09:45:32