Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Ярослава Магучіх заручена – подробиці

Чемпіонка світу зі стрибків у висоту Ярослава Магучіх повідомила, що заручена, але до весілля поки не готуються, адже триває підготовка до літніх Олімпійських ігор-2024 у Парижі.

Завісу особистого життя 22-річна спортсменка привідкрила вперше. Це сталося у студії шоу Жені Яновича 20:23.

– У мене вже є обручка! Моє серце зайняте. Найцікавіше, що про обручку я знала. Перед цим ми були в Америці. Він хотів, аби все підійшло. Він сказав: У мене є пропозиція, від якої ти не маєш права відмовитись. Повів мене до ювелірки і сказав: Вибирай. Після вибору я віддала йому обручку зі словами: Тримай, я чекаю пропозицію, – розповіла Магучіх.

Зі слів спортсменки, її коханий зробив їй пропозицію вже після повернення в Україну. Також вона зізналася, що він є сином її тренерки.

Зараз дивляться

Імені нареченого Ярослава не розкрила під час шоу, але сказала, що він теж український спортсмен. Поки пара не думає про весілля.

– Весілля буде після Олімпійських ігор-2024, – з усмішкою розповіла спортсменка.

Що відомо про нареченого Магучіх?

У жовтні Магучіх поділилася в Instagram рідкісним знімком зі своїм коханим – 19-річним Назаром Степановим. Ніжні фото вона підписала просто: Моя любов.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Обранець чемпіонки світу зі стрибків у висоту виступає у бігу на 110 метрів з бар’єрами. Ярослава та Назар разом тренуються у групі Тетяни Степанової – мами 19-річного хлопця.

Фото: Шоу 20:23

Легка атлетика, Ярослава Магучіх

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-04 13:12:19