Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Як актори ситкому Голова боролися з недосипанням – лайфхаки

Після затишшя на початку повномасштабного вторгнення українська кіноіндустрія не просто відновила свою роботу, а й активно розвивається. За останній рік зняли багато фільмів і серіалів. Деякі з них вже вийшли, деякі чекають на прем’єру. Наприклад, уже 6 листопада на Новому каналі вийде ситком Голова.

Серіал знімали влітку. Часто процесу створення заважали повітряні тривоги. І не лише денні, а й нічні. Через обстріли актори та знімальна група не могли нормально відпочити.

Як зірки ситкому Голова боролися з недосипанням

  • Євгеній Лісничий згадував про наших захисників

– Зізнаюся, нестача відпочинку давалась взнаки. Але не на критичному рівні. Коли я думав, що роблять наші титани, аби вибороти свободу для України, всі скарги про недосип зникали. Слава ЗСУ! – говорить Женя Лісничий.

Зараз дивляться

  • Ірина Гришак пила вітаміни

– Скажу, що на нервову систему дуже класно впливає Магне B6. Тож у складні дні я просто випивала дві пігулочки, і ставало значно краще. Нервова система помаленьку адаптувалася.

Якщо ти недосипаєш і втомлюєшся на знімальному майданчику день чи два, то ще можеш працювати. Через запал від роботи та класних людей поряд відкривається друге дихання. Та якщо такий ритм затягується, почуваєшся “овочем”. У такі моменти також додавало сил відчуття, що я така не одна, – ділиться Іра Гришак.

  • Дмитро Гирявець працював на адреналіні

– У другий знімальний день був масований обстріл. Ми чули роботу ППО неподалік від знімального майданчика. Коли бахкало, всі напружилися, звісно. Зупинили зйомку, сховалися в укриття. Але після завершення повітряної тривоги продовжили роботу.

Чесно кажучи, той адреналін, який отримали, і дав енергію працювати. Хоч як би це звучало, але після ракетної атаки відчули ще більший азарт створити крутий український продукт! – пригадує Діма Гирявець.

Як зірки ситкому Голова боролися з недосипанням

  • Поліна Фролова рятувалася запашною кавою

– Було дуже багато чинників, обставин, новин, які не давали сконцентруватися на роботі. Навіть коли ти ніби намагався абстрагуватися, все одно це неможливо було зробити на 100%. Але попри все потрібно було працювати. Мені після недоспаних ночей через обстріли допомагала кава. Багато кави! (усміхається), – каже Поля Фролова.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-04 11:45:18