Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Нардеп організував схему виїзду для ухилянтів: йому повідомили про підозру

В Україні повідомили про підозру чинному народному депутату, який організував схему незаконного виїзду ухилянтів за кордон.

За інформацією Служби безпеки України та Державного бюро розслідувань, депутату вдалося нелегально переправити до сусідньої європейської країни рідного брата своєї цивільної дружини.

Парламентар використовував підконтрольну громадську організацію, щоб через неї вносити потрібних йому людей у систему Шлях нібито як волонтерів.

Зараз дивляться

За даними СБУ, частину документів, необхідних для втечі клієнта за кордони України, народний депутат зберігав у свого колишнього помічника – депутата Київської обласної ради восьмого скликання, а також у директора підконтрольної громадської організації.

Фото: СБУ

Народному депутату повідомлено про підозру за ст. 332 Кримінального кодексу України (Незаконне переправлення осіб через державний кордон). Директору залученої громадської організації теж повідомлено про підозру за цією статтею.

Наразі вирішується питання про обрання фігурантам запобіжного заходу. Нардепу і директору може загрожувати до семи років тюремного ув’язнення. Триває досудове розслідування.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-03 21:53:50