Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Army Of Lovers не пустили на Нацвідбір на Євробачення 2024 від України

Шведський гурт Army Of Lovers хотів заспівати на Євробаченні 2024 від України свою нову пісню Love is blue. Проте такого шансу в них не буде, адже правила Нацвідбору не допускають до музичного змагання артистів, що виступали в Росії. Про це розповів продюсер Михайло Ясинський. 

– Думаю, це було б цікаво, видовищно, незвично і дуже несподівано для усіх! Але вони також давали концерт у Росії після 9 березня 2014 року, – поділився Ясинський на своїй сторінці у Facebook.

Продюсер зазначив, що також цю можливість втратили багато українських професійних артистів, які за різними обставинами через правила не можуть взяти участь у відборі. Водночас він додав, що вони довели свою громадянську позицію і зараз багато працюють для України.

Михайло Ясинський пошкодував, що Army Of Lovers, не змогли долучитися до Нацвідбору. На його думку, вони прикрасили б шоу та додали йому нового драйву.

Зараз дивляться

– Світ поп музики набагато кольоровіший як і її аудиторія, – зазначив продюсер.

Композицію Love is blue шведи записали разом з українською співачкою Олею Поляковою. Вона стала синглом першого за 10 років альбому Army Of Lovers.

Суперблондинка також неодноразово заявляла, що хотіла б представляти Україну на Євробаченні за умови зміни правил конкурсу. 

Прийом заявок на Нацвідбір на Євробачення 2024 завершився 22 жовтня. На конкурс надійшло близько 400 заявок від майже 300 виконавців. З них понад 200 – сольні артисти.

Фото: Михайло Ясинський

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-10-24 18:30:19