Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Переможець Холостячки 1 Олександр Еллерт сказав, як виїхав з України і чому не переходить на українську

Учасник Холостячки 1 і комік Олександр Еллерт сказав, як виїхав за кордон під час війни і чому не переходить на українську мову. Зараз гуморист живе і будує кар’єру в США.

Варто зазначити, багатьох українців обурює той факт, що чоловік спокійно залишив Україну і навіть повертався в неї кілька разів, після чого без проблем виїжджав назад у США. Так, хтось із підписників поставив Олександру запитання: – Тобто завдяки тому, що ти зірка України, ти зміг втекти за кордон? Вірно?

Еллерт не став мовчати і сказав, що виїхав з України законним шляхом.

Зараз дивляться

– Я офіційно покинув Україну за всіма нормами законодавства під час воєнного стану. Також за час повномасштабного вторгнення я повертався в країну двічі (липень і грудень 2022 року) і можу це зробити знову… Тому прошу офіційно від**атися від мене, – різко зазначив Олександр.

Фото: https://www.instagram.com/ellert_a/

Також комік сказав, чому не переходить на українську мову. Він сказав, що не хоче брехати собі та своїй аудиторії, зараз живе в Америці і вся його комунікація англійською та російською мовами.

Еллерт сказав, чому не переходе на українську мову

Фото: https://www.instagram.com/ellert_a/

Александр Еллерт не єдиний артист, який поїхав після 24 лютого 2022 року. Хто з чоловіків-артистів втік з України – дивіться на Фактах ICTV.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-10-14 15:44:15