Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

70-річна Бріджит Макрон має неймовірний вигляд: шеф-кухар розповів, яким продуктам віддає перевагу перша леді

Бріджит Макрон уникає популярних страв, щоб залишатися стрункою – про її дієту, що кидає виклик віку, розповів шеф-кухар Єлисейського палацу Гійом Гомес.

За його словами, перша леді Франції щодня з’їдає близько 10 видів фруктів і овочів, дотримуючись при цьому дієти, що складається з нежирного м’яса, салатів і риби.

– Єдина вимога до меню – 10 фруктів і овочів на день для неї і ніякої шкідливої їжі – для її чоловіка (її прохання, а не його), – каже Гомес.

Шеф-кухар уточнює, що до столу президента подають переважно французькі продукти, вироблені менш ніж за 100 км від Парижа.

Зараз дивляться

Дієтолог Паула Мі вважає, що, схоже, перша леді дотримується середземноморської дієти, що складається з овочів, фруктів, трав, горіхів, бобів і цільнозернових продуктів.

– В ідеалі й семи порцій фруктів та овочів на день – зазвичай, три фрукти та чотири овочі – достатньо для здоров’я, – каже Паула.

Але Бріджит наполягає на 10.

За словами шеф-кухаря Гомеса, Макрони балують себе також сиром і вином – класичне французьке додавання до будь-якої вечері.

Бріджит не тільки дотримується здорової дієти, а й, як з’ясувалося, займається спортом по пів години на день. Особистий тренер першої леді Пет Генрі розповів, що її здорове струнке тіло стало результатом занять пілатесом.

Бріджит часто критикували через 24-річну різницю у віці з її чоловіком Еммануелем Макроном, якому зараз 45 років.

Пара одружилася 2007 року, і за минулі роки Бріджит, здається, навіть помолодшала. У будь-якому разі вона виглядає ровесницею свого чоловіка.

Джерело: Express

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-09-26 13:10:41