Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

На Бахмутському напрямку РФ зосередила 52 тис. окупантів – Схід

На Бахмутському напрямку російські окупанти зосередили 52 тис. особового складу. Всього на Східному напрямку перебуває близько 150 тис. загарбників.

Про це в ефірі національного телемарафону Єдині новини розповів керівник пресслужби Східного угруповання військ Ілля Євлаш.

– 52 тис. особового складу та приблизно 274 танки вони там утримують. Понад тисячу броньованих машин, також 150 артилерійських систем і трохи більш як 120 систем реактивного залпового вогню, – повідомив він.

За словами Євлаша, всього на Східному напрямку ворог зосередив близько 150 тисячі окупантів та тисячі одиниць техніки.

Зараз дивляться

– Також вони тримають досить багато своєї техніки. Близько тисячі танків, близько 3 тисяч бойових броньованих машин, тисячу артилерійських систем і 600 систем РСЗВ. Досить велике угруповування, – додав речник.

Також військовий розповів, що втрати ворога на Сході перевищують українські втрати у 7-8 разів, що “суперечить будь-якій військовій логіці та науці”.

Нагадаємо, у Міністерстві оборони Великої Британії повідомили, що російські окупанти перетворюють Токмак Запорізької області на головну опору своєї другої лінії оборони.

У зведенні зазначається, що Росія ймовірно розгортає додаткові блокпости, протитанкові оборонні їжаки й викопує нові окопи, що здійснюється російською 58-ю загальновійськовою армією.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-09-17 12:53:06