Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Допомога Україні – Мая Санду закликала до більшої підтримки, щоб зупинити РФ

Україна потребує додаткової підтримки. Союзники мають розуміти, що Росія не зупиниться і піде далі, якщо агресора не зупинити.

Про це заявила президентка Молдови Мая Санду в інтерв’ю американському телеканалу CNN.

– Україна потребує більшої підтримки… І всі повинні розуміти, що якщо Україні не допомогти, то Росія не зупиниться на Україні чи Молдові, – наголосила Санду.

Вона висловила сподівання, що найближчим часом буде надана додаткова підтримка, “щоб Україна могла повернути свої території, і ми побачимо кінець цієї божевільної війни”.

Санду нагадала, що війська РФ незаконно перебувають на території Придністров’я – регіону Молдови, що фактично окупований Росією. Вона пояснила, що в Придністров’ї існує режим, який підтримується Москвою. І саме звідти агресор намагається дестабілізувати ситуацію в Молдові.

Нещодавно Молдова втричі скоротила чисельність дипломатів посольства РФ у Кишиневі, що “було менше людей, які намагаються дестабілізувати” країну.

Перед тим вийшло розслідування місцевих журналістів про шпигунські дії росіян у Молдові. Зазначалося, що на даху посольства Росії збільшується кількість тарілок і пристроїв для стеження.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-08-28 17:52:54