Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Оксана Байрак втекла з України до Росії: гуляє Пітером

Режисерка Оксана Байрак втекла з України і засвітилася в Росії. До цього продюсерка не раз показувала свою прокремлівську позицію, і цей раз не став винятком.

Так, Байрак ще до повномасштабного вторгнення позитивно реагувала на діяння Путіна, і висловлювала підтримку окупантам під час війни. При цьому вона проживала в Україні, і публікувала пости в Instagram з Одеси.

Утім, Байрак вирішила бути ближче до Путіна і переїхала в Росію – у своєму закритому для українців профілі вона закарбувала, як гуляє Пітером і обіймається з Антоном Батир’євим – актором, який також підіграє пропаганді Кремля.

Байрак

Найімовірніше, зрадниця втекла ще в липні.

Нагадаємо, що Оксана народилася в Сімферополі, і значну частину життя провела в Києві. Будучи режисером, вона співпрацювала з багатьма акторами з РФ, і намагалася почати політичну кар’єру в Україні, балотуючись до Верховної Ради від пропутінської партії.

Нагадаємо, що від Байрак відхрестилися українські актори через її позицію. Раніше Анна Сагайдачна заявила, що її чоловік був правою рукою Оксани. Утім, зараз вони не спілкуються.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-08-14 10:17:08