Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

На Хмельниччині мавпа покусала 14-річну дівчинку – що відомо

У селі Карпівці Хмельницького району мавпа, яка тиждень тому втекла з вольєра, покусала 14-річну дівчину. Нині покусана дитина проходить антисказову терапію.

Про це повідомляє Суспільне.

За словами жителів села, зелена мавпа втекла з вольєра тиждень тому й досі бігає селом, а декілька днів тому тварина покусала 14-річну Карину Слєпчик. 

– Дитині 14 років, ввечері ми були на городі та побачили мавпу. Вона прибігла до нас. Мала поряд з нею стояла і щось рукою провела, а та на неї вскочила і вчепилася їй лапами передніми за руку і зубами за пальці. Відірвала кусок м’яса з руки, і ще в одному місці дуже прокусила руку, — розповідає мати дівчини.

Чоловік, у якого жила тварина, розповів, що мавпу пів року тому привіз із собою з Харкова. Вона жила на вулиці у клітці й до цього не втікала.

Фото: Суспільне

Фото: Суспільне

– Коли їхали всі з-під обстрілів, то наші знайомі віддали нам і просили тримати у себе, поки не повернуться. Так і не повернулися. Зараз за кордоном в Іспанії,— пояснює Сергій.

Місцеві жителі звернулися до реабілітаційного центру для диких тварин з проханням допомогти упіймати мавпу, але поки цього зробити так і не змогли.

Фото: Суспільне 

Сказ, Хмельницька область

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-08-04 12:59:20