Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Чоловіки-артисти, які виїхали за кордон під час війни і не повернулися

Понад 1,5 року в Україні триває повномасштабна війна, яку розв’язала Росія 24 лютого 2022 року. Після – кожен українець обрав для себе свій фронт. Хтось став на захист країни, взявши в руки зброю, хтось почав займатися волонтерством або благодійністю, хтось продовжив працювати, тим самим піднімаючи нашу внутрішню економіку та донатячи на ЗСУ, а хтось просто виїхав.

Багато знаменитостей виїхали з початком повномасштабної війни. Дехто перебував в інших країнах уже під час вторгнення РФ, проте більшість селебриті все ж таки повернулися в Україну.

Нині чоловіки-артисти їздять за межі нашої країни лише тоді, коли дають благодійні концерти, проте є й ті недобросовісні, що скористалися своїм статусом і виїхали з кінцями. Факти ICTV вирішили згадати чоловіків-артистів, які виїхали за кордон під час війни та не повернулися.

Олег Винник

1,5 року співак Олег Винник мовчав і не виходив на зв’язок із шанувальниками. Лише нещодавно він дав своє перше за цей час велике інтерв’ю, в якому розповів, що виїхав із України 26 лютого 2022 року і зараз перебуває в Берліні.

Упродовж тривалого часу ходили чутки, що у виконавця проблеми зі здоров’ям, водночас з’являлася інформація й про те, що, попри все, він допомагає ЗСУ. І те, й інше підтвердив сам Винник.

Колеги Олега на його мовчання реагували по-різному: хтось казав, що у нього проблеми зі здоров’ям, а хтось просто розчаровувався, оскільки він зник, нічого не пояснивши.

Однак навіть після інтерв’ю Олега підтримали не всі. Так, продюсер Михайло Ясинський впевнений, Винник не розуміє, що відбувається в Україні.

Влад Яма

Хореограф Влад Яма виїхав за кордон 24 лютого 2022 року. Весь цей час він із сім’єю мешкає у США. Там танцюрист бере участь у благодійних вечорах, аукціонах і збирає гроші на ЗСУ, проте на нього регулярно сиплеться шквал критики.

Так, Влад Яма неодноразово наривався на критику за свої фото. То він публікує, як розважається на ТБ-шоу, то знімки в стилі рятувальника Малібу.

Почути критику на адресу Ями можна і від його зіркових колег, проте більшість із них засуджувати танцівника не беруться, кажуть, що всі вчинки залишаться на його совісті.

Олександр Еллерт

Комік і переможець романтичного шоу Холостячка 2 Олександр Еллерт спершу був в Україні, але минулого літа поїхав до США і більше не повернувся. Чоловік й досі перебуває за кордоном й активно публікує свої фото звідти, під якими можна прочитати шквал критики на його адресу.

Вочевидь в Україну Олександр повертатися не збирається, оскільки в США він будує кар’єру і виступає на стендапах.

Андрій Щегель

У березні розгорівся скандал навколо коміка Андрія Щегеля, який заявив, що виїхав з України під час війни заради комфорту. Він втік до Туреччини, оскільки там почувається спокійніше.

Щегель зміг виїхати, оскільки є “артистом і представляє Україну за кордоном”, однак, вочевидь, забув, що за законом мав повернутися. Натомість він зробив низку провокаційних заяв, а потім вибачався за свої слова.

Варто зазначити, що комік приніс багато проблем чоловікам-артистам, які справді виїжджали і виїжджатимуть за кордон для благодійності.

Тарас Голубков

Виїхав із України і режисер Тарас Голубков. Ба більше, він продовжив співпрацю з росіянами, знімаючи для путіністів кліпи.

Спочатку кліпмейкер мав їхати за кордон на зйомки документального фільму про війну в Україні, йому дали дозвіл на виїзд з 14 до 30 листопада. Однак стало відомо, що замість фільму Голубков зняв кліп для Клави Коки.

Тарас Голубков

Також є зірки, які не просто втекли, а й зрадили Україну, як-от плавчиня Яна Клочкова, що мешкає в тимчасово окупованому РФ Криму та мовчить про війну, або ж співак Кирило Туриченко, який будує кар’єру в країні-агресорі та ігнорує те, що росіяни регулярно обстрілюють його рідну Одесу.

Детальніше про зірок, які зрадили Україну, читайте на Фактах ICTV.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-07-22 11:13:02