Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Дженніфер Лоуренс зізналася, що хотіла знятися в Сутінках: Моє життя змінилося б

Актриса Дженніфер Лоуренс хотіла знятися в легендарній трилогії про вампірів – Сутінки. Зірка прийшла на прослуховування у 2008 році, але їй сказали ні.

– Я пройшла на прослуховування, але вони відразу ж відмовили мені. Я навіть не отримала зворотного дзвінка. Якби взяли, життя могло бути зовсім іншим, – зізналася Лоуренс.

Утім, артистка стала зіркою фільму Голодні ігри, де отримала роль головної героїні Кітнісс Евердін. Щоб довести собі, що вона акторка не однієї ролі, Дженніфер знялася ще в парі картин.

– Мені доводилося зніматися у фільмах, щоб мене знали не тільки за цією франшизою. Я б вчинила так само, якби отримала роль у Сутінках, – заявила зірка.

Утім, є й те, з чим Лоуренс не змогла б змиритися після зйомок у вампірському фільмі – це натовп шанувальників. Фанати роками оточували Роберта Паттінсона і Крістен Стюарт – Дженніфер не хотіла до себе такої уваги.

Але є прослуховування, після яких відмова “спустошила” Лоуренс – це кастинг на Алісу в країні чудес від Тіма Бертона.

Утім, створення Голлівудських картин далеко не завжди приємний процес – Гільєрмо дель Торо порівняв створення кіно з поїданням бутерброда з лайном. Режисер хоче скоріше повернутися до мультфільмів, адже кіностудії відкидають його ідеї для повнометражних фільмів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-06-27 17:17:04