Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Фанатка Rammstein звинуватила Тілля Ліндеманна в домаганнях і підмішуванні наркотиків

Навколо соліста німецького гурту Rammstein Тілля Ліндеманна розгорається секс-скандал. Ірландка Шелбі Лінн побувала на закритій вечірці після концерту у Вільнюсі, після якої поділилася жахливими подробицями.

Так, у Twitter дівчина розповіла, що на заході після виступу були учасники гурту і заздалегідь запрошені фанати. Її нібито покликав один зі співробітників, щоб вона змогла зустрітися з Ліндеманном.

Опісля в соцмережі Шелбі оприлюднила різні синці на своєму тілі, зазначивши, що не пам’ятає, як вони на ній опинилися, оскільки вважає, що їй щось підмішали.

– Синці, включно з тим, що здається слідами пальців від того, що мене схопили, можливо. Я не знаю, коли з’явилися ці синці, тому що я була не в собі під впливом чогось, – пояснила вона.

Далі послідувало безліч інших твітів від дівчини, в яких вона розповідає все докладно і закликає відгукнутися інших жертв.

У Rammstein відреагували на звинувачення і заявили, що такого бути не могло.

– Що стосується звинувачень на нашу адресу у Вільнюсі, які поширюються в соціальних мережах, ми можемо виключити можливість того, що це мало місце в нашому середовищі. Нам не відомо про будь-які офіційні розслідування з цього приводу, – написали в соцмережі групи.

Зі свого боку Шелбі написала, що як вони можуть заперечувати те, що трапилося. Згодом наголосила, що нічого не говорила про зґвалтування, якщо так хтось подумав, оскільки Тілль нібито прийняв те, що вона не хоче займатися з ним сексом.

Однак мовчати вона не має наміру, а тому хоче розібратися, що ж саме сталося.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-05-30 17:13:07