Будівельні матеріали м.Ніжин
Місто і регіон

У Ніжині освятили посилки для ЗСУ: нехай Бог береже наших захисників

19 серпня ми будемо відзначати величне свято Преображення Господнього. Як і завжди кожного тижня з храму святої Покрови поїде посилка зі смаколиками, засобами гігієни, необхідними речами, маскувальними сітками і обладнання до наших ЗСУ на передовій.
Вся Ніжинська громада і жителі села Хороше Озеро долучились і змогли зібрати дуже багато всього. Матушка Дарія дала клич на який відгукнулося чимало людей. Зібрали і багато літрів меду, ящики груш, яблук, слив, огірків та багато чого іншого.

Сьогодні посилки для воїнів освятив настоятель храму святої Покрови отець Михаїл:
«Многая літа нашим воїнам! Перемоги нам, здоровʼя нашим воїнам. Хай береже Господь їх від усякої кулі, від усякого зла. Ми для того зібрали сьогодні цю передачу й освятили, щоб наші воїни там в окопах на передовій відчули, що ми любимо їх, що ми хвилюємося за них і що ми підтримуємо їх чим можемо.
Наша любов, Божа любов, Божа благодать хай сьогодні буде з ними.
Завтра вони відчують, що є свято. І москаль свята не вкраде у нас, бо ми сильна нація, ми побожні люди, ми українці любимо праці, любимо нашу землю, любимо Бога. І цю любов будемо відстоювати в молитві, у праці та в боротьбі.
Боже благословення на всіх вас!».

Джерело: http://pokrova.nezhin.org/…/osvyachennya-posilki-dlya…/

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Приєднуйтесь до Телеграм каналу https://t.me/My_Nizhyn та Вайбер

Джерело: mynizhyn.com
2023-08-19 11:15:35