Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Проти соліста Rammstein Тіля Ліндеманна завели справу про зґвалтування

У Берліні порушили кримінальну справу проти соліста гурту Rammstein Тіля Ліндеманна. Артиста звинуватили в сексуальному насильстві, і тепер інцидентом зацікавилася влада Німеччини.

За даними місцевих ЗМІ, справу завели за статтею Насильницькі дії сексуального характеру, примус до сексу, зґвалтування. Примітно, що розгляд ведуть одразу у двох справах – одна надійшла в поліцію, а інша – в прокуратуру.

Раніше в сексуальних домаганнях Ліндеманна звинуватила ірландка Шелбі Лінн. Дівчина побувала на закритій вечірці після концерту Rammstein у Вільнюсі, і там зіткнулася з насильством.

Як виявилося, на вечірці були учасники гурту, і її запросили приєднатися. Шелбі стверджує, що після вечірнього відпочинку в неї з’явилися синці на тілі, але вона не пам’ятає, як вони з’явилися. Дівчина впевнена, що їй щось підсипали – синці виглядають так, ніби її міцно хапали руками.

Утім, учасники Rammstein відреагували на звинувачення на тлі гучного скандалу – вони заявили, що такого бути не могло, і офіційних розслідувань у справі просто немає.

Цілком можливо, що правоохоронні органи Німеччини ведуть справу саме за цим інцидентом.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-06-14 19:18:46