Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Олександр Гвоздик – Річардс Болоткніс, результат та огляд бою

Український боксер Олександр Гвоздик здобув перемогу над латвійцем Річардсом Болоткнісом у межах вечора боксу у Гвадалахарі, де у головному бою Сауль Альварес переміг Джона Райдера.

Для українця це був другий бій після трирічної перерви. У лютому він переміг мексиканця Хосуа Обандо.

Бій з Болоткнісом, чемпіоном Європи за версією WBO у напівважкій вазі, мав складатися із десяти раундів. Але рефері зупинив поєдинок у шостому раунді.

Гвоздик контролював перебіг бою від самого початку зустрічі та завдав багато ударів. У третьому раунді латвієць спробував провести контратаку, пробивши по корпусу суперника, але отримав апперкот у відповідь.

У шостому раунді після серії потужних ударів Гвоздика його суперника став навколішки. Рефері відрахував відлік та зафіксував перемогу Гвоздика технічним нокаутом.

Ця перемога для українця стала 15-ю на професійному ринзі. Після бою Гвоздик написав в Instagram, що ця перемога стала важливим кроком і він чекає на нові виклики у майбутньому.

36-річний Олександр Гвоздик є бронзовим призером Олімпійських ігор-2012 у Лондоні у вазі до 81 кг. Він був чемпіоном у напівважкій вазі за версією WBC, але у 2019 році втратив пояс у поєдинку проти Артура Бетербієва. Це його єдина поразка у профі.

Бокс, Олександр Гвоздик

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-05-07 14:56:50