Будівельні матеріали м.Ніжин
Місто і регіон

Ніжинський університет співпрацюватиме з Академією Державної пенітенціарної служби: подробиці

27 липня у стінах вишу було підписано договір про співпрацю між Академією Державної пенітенціарної служби та Ніжинським державним університетом імені Миколи Гоголя.

 

Ректор Ніжинського державного університету Олександр Григорович Самойленко гостинно прийняв у стінах Гоголівського вишу делегатів від Академії Державної пенітенціарної служби, серед яких була й пані ректор Петровська Юлія Михайлівна. Сторони, керуючись необхідністю вдосконалення рівня підготовки висококваліфікованих фахівців та бази проведення наукових досліджень, прагнучи до розширення творчих зв’язків між закладами вищої освіти, домовились про співпрацю у сфері освітньої та наукової діяльності.

Завершальною нотою офіційної частини візиту стали слова Олександра Григоровича: «Рухаємося до перемоги!», у відповідь на які пролунало: «Рухаємося разом!».

Опісля ректор Ніжинського державного університету провів для гостей екскурсію навчальним закладом та запропонував ознайомитися з музейним фондом університету, щоб мати глибше уявлення про спільні точки дотику, які надалі можуть стати опорою для реалізації спільних проєктів.

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Приєднуйтесь до Телеграм каналу https://t.me/My_Nizhyn та Вайбер

Джерело: mynizhyn.com
2023-07-28 12:06:07