Будівельні матеріали м.Ніжин
Місто і регіон

“Хочу купити дамський велосипед”: Ірина Курочкіна про плани на премію за конкурс “Найкращий двірник 2024”

57-річна Ірина Курочкіна, переможниця конкурсу «Кращий двірник 2024 року» поділилася з журналістами інформацією, куди планує витратити премію за конкурс, — пише Час Чернігівський.

Жінка другий рік працює двірником в КП «Служба Єдиного Замовника». Голосування було в Телеграм-каналі. Обирали серед 26 двірників. За Ірину Марківну проголосував 1951 житель.

7 травня о 7.30 в гості до Ірини Марківни завітав Олександр Кодола, міський голова Ніжина. Потис руку, вручив букет троянд і смарт-телевізор «Самсунг» на 32 дюйми.

— Попереджали, що викличе мене, щоб привітати. Але що побачу під час прибирання, навіть і не сподівалася. Дуже приємно, що мою роботу цінять, — додає Ірина Марківна.

— Куди витратите премію 5000 гривень?

— Дві години тому якраз пікнула смска, гроші на картці. Хочу купити собі дамський велосипед, щоб кататися нашим гарним містом. На маршрутках майже не їжджу.

Головне фото: Ніжин.City

Джерело: “Вісник Ч”, авторка Ольга Самсоненко

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Як повідомляв MYNIZHYN, нещодавно депутати Ніжинської міської ради повернулися до цього питання і 4 квітня 2024 року проголосували за припинення роботи КП “КК “Північна” шляхом приєднання до КП “СЄЗ”. Які зміни чекають на працівників КП “КК “Північна” у зв’язку з реорганізацією? Чи підвищиться вартість послуг для мешканців будинків? На ці та інші питання ми попросили відповісти директора комунального підприємства “Служба Єдиного Замовника” Владислава Кормана.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
Telegram
Viber
Facebook
Instagram


Джерело: mynizhyn.com
2024-05-19 18:17:48