Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

На смак як гриби: рецепт смажених баклажанів в яйці

Смажені баклажани, які на смак виходять як гриби, з яйцем та часником стануть відмінним доповненням не лише до святкового столу, а й до звичайної сімейної вечері.

Крім того, готувати такі баклажани дуже просто. Факти ICTV підготували для вас рецепт баклажанів “як гриби”, смажених в яйці.

Інгредієнти

Вам знадобиться:

  • Баклажани – 5 шт.
  • Яйця – 3 шт.
  • Сіль та мелений перець – на ваш смак.
  • Часник – 2-3 зубчики.
  • Сметана – 2 ст. ложки.
  • Сушений базилік.

Як готувати

Спершу потрібно ретельно помити та почистити від шкірки баклажани. Потім наріжте їх великими кубиками, посоліть та залиште на 15-20 хв, щоб зникла гіркота.

Потім баклажани ретельно промийте у чистій воді та киньте на друшляк, аби зайва рідина стекла. Перекладіть баклажани в миску, вбийте яйця, додайте подріблений часник, чорний перець, сушений базилік та сіль.

Ретельно перемішайте масу та залиште на кілька годин. Через дві-три години перекладіть баклажани з яєчною рідиною на розігріту сковорідку та смажте до золотистої скоринки.

Наприкінці додайте сметану, ретельно перемішайте, накрийте сковорідку кришкою та тушкуйте ще 5-7 хв.

На смак баклажани вийдуть як смажені гриби. Смачного!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-07-25 13:21:18