Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

На Львівщині судили вчительку, яка побилася з учнем. Вона заплатить штраф 850 грн

На Львівщині суд визнав винною 52-річну вчительку, яка опинилася у центрі скандалу після бійки з учнем в приміщенні школи. Вона заплатить штраф 850 гривень. 

Відповідне рішення ухвалив Миколаївський районний суд Львівської області.

Зазначається, що після конфлікту вчительку звільнили з роботи. 

За даними правоохоронців, 52-річна вчителька англійської мови Миколаївського ЗЗСО І-ІІІ ст. № 2 систематично вчиняла булінг учнів 7-а класу. Зокрема, мав факт фізичного насилля над семикласником. У шкільному коридорі вона “навалилась на учня та, застосовуючи силу, відбирала у нього м’яч”.

На судовому засіданні педагогиня свою вину не визнала та не погодилася зі складеним відносно неї протоколом про вчинення булінгу. 

У залі суду, вона наполягала, що не цькувала школярів, а відбирала в учня м’яч, оскільки він з іншими бавився ним у коридорі школи, заявивши що “не застосовувала фізичної сили до дитини, проте у певний момент втратила рівновагу та впала на дитину так, щоб не завдати їй шкоди”.

Семикласник, із яким у вчительки виник конфлікт, розповів, що він з однокласниками грали волейбол, не почули вчасно дзвінок і спізнились на урок, але вчителька не дозволила зайти у клас.

Також учениця та матір одного з учнів розповіли, що вчителька ображає військових. Зокрема школярка розповіла, що чула від педагога образи на адресу ЗСУ, зокрема “вчителька казала, що воїни на фронті такі ж тупі, як і учні класу, та ніколи не переможуть”.

Джерело: ZAXID.NET

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-07-05 12:23:22