Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Дантес пояснив, чому знімався на російському ТБ: На багато що знаходиш собі виправдання

Український артист Володимир Дантес пояснив, чому знімався на російському ТБ. Співак брав участь у проєкті Їжа, я люблю тебе, який транслювався на каналі Пятница.

Дантес заявив, що тоді канал майже повністю складався з українців. Із шоу він пішов тоді, коли знімальна команда почала поводитися дивно. Тоді артисту й запропонували продовжити роботу і в окупованому Криму.

Формат шоу доволі простий – Дантес разом із білорусом та українцем грузинського походження подорожували світом і куштували різну їжу. Наші артисти часто порівнювали нові страви з українськими, але через деякий час їм сказали не згадувати Україну на камеру.

– Після цього нам перший і востаннє запропонували зняти програму в Криму. Тоді за це хотіли дати по 1 млн рублів (440 тис. грн), але ми відмовилися. Ти на багато вчинків знаходиш собі виправдання. Я тоді був без грошей, а проєкт був цікавим – побачити світ для мене було суперовою пропозицією, – заявив Дантес в одному з розважальних шоу.

Саме тоді Володимир зрозумів, що знімання на російському ТБ – не для нього.

Взимку Дантес розповів, чому не перекладає свої пісні українською мовою. Музикант зізнався, що в нього це не виходить, а робити негарно він не хоче. Утім, співак не проти це зробити, якщо хтось допоможе реалізувати цю ідею грамотно.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-06-25 12:59:58