Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Відкриття нового об’єкта McDonald’s в Україні – важливий сигнал для бізнесу

Відкриття нового об’єкта McDonald’s в Україні є важливим сигналом для бізнесу.

Таке переконання висловив віцепрем’єр – міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков, передає Інтерфакс Україна.

– McDonald’s Ukraine є одним із найбільших іноземних інвесторів в Україні, які створюють сучасну та доступну інфраструктуру. Тепер це стосується не лише великих міст. Відкриття нового об’єкту на трасі М-06 Київ-Чоп – важливий сигнал для бізнесу: відновлення та розвиток можливі навіть попри війну, – заявив віце-прем’єр.

Як повідомила пресслужба McDonald’s, 21 липня компанія відкрила перший заклад біля автотраси М-06 Київ-Чоп у Житомирській області за 127 км від Києва.

Запуск закладу біля автотраси в Житомирській області було заплановано ще до повномасштабного вторгнення, зазначається в повідомленні.

Новий McDonald’s став одним із найбільших в Україні: його площа становить понад 500 кв. м, має 133 місця в залі та 116 на терасі. Біля ресторану розташована парковка для великих автобусів.

Заклад працюватиме з 7:30 до 22:00 з дотриманням розширених правил безпеки, впроваджених компанією. Ресторани зачиняються під час повітряної тривоги та відновлюють роботу орієнтовно через годину після її скасування.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-07-21 17:32:46