Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Вайкуле назвала Рєзніка підлизою і виправдала Леонтьєва: Хороша людина

Акторка і співачка Лайма Вайкуле розкритикувала російського поета Рєзніка і поміркувала про позицію Леонтьєва, який мовчить про війну.

Так, раніше Ілля Рєзнік писав тексти для хітів відомих артистів, зокрема й для Лайми. Однак в умовах війни, поет направив свою творчість не в те русло, і присвячує рядки Путіну. Вайкуле вважає його вчинок огидним, хоч і Ілля допоміг їй стати відомою.

– Він дуже багато зробив для мене і для себе – нам це було вигідно. Однак сьогодні він підлизується, і це фу, як гидко – доросла людина, а пише пісні про Путіна. Мені здається, це занадто. Негарно бути таким підлизою, відкритим. Треба все ж таки гідність мати. Це занадто, – заявила Вайкуле в інтерв’ю І Грянул Грем.

Латвійська артистка торкнулася й історії Валерія Леонтьєва – артист від початку повномасштабного вторгнення мовчить про війну. Колега Лайми з Росії не підтримує, і не критикує Путіна і криваву війну – імовірно, зараз він живе в США, але критикувати відкрито Кремль боїться.

– Валерій – хороша людина. Він усе життя не дає інтерв’ю, і мало хто знає, що він розумник. Розкрити себе він не дає, – додала Лайма.

Раніше Вайкуле назавжди відреклася від Росії. Вона назвала деяких жителів цієї кривавої країни ідіотами, і зізналася, що приїде туди тільки після кардинальних змін. Втім, співачка вважає, що до цього моменту не доживе.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-08-14 11:05:24