Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Бахмут і його герої виконали головну роль – знищили одне з найбоєздатніших угруповань ворога – Череватий

Заяви окупантів про повний контроль над Бахмутом не відповідають дійсності. 

Про це в ефірі телемарафону Єдині новини заявив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий.

За його словами, у передмісті тривають важкі бої, а також українські військові  проводять операцію з оточення ворога в Бахмуті.

– Місто фактично знищене. Проте заяви Пригожина, як завжди, не відповідають дійсності. Наші підрозділи утримують ряд будівель в південно-західній частині міста. Також протягом тижня наші підрозділи на південному і на північному флангу докладали зусиль, щоб контратакувати противника й просовуватися. В різні дні це було від 250 м до 1500 км. Зокрема і за минулу добу ЗСУ просунулися на 200 м відкинувши противника, – сказав Череватий.

За його словами, інформаційний вкид Пригожина має декілька завдань, зокрема показати цю “пірову недоперемогу” як нібито досягнення. 

– Насправді Бахмут і його герої виконали головну роль – вони знищили, сточили одне з найбоєздатніших угруповань ворога, зокрема злочинну організацію Вагнера, – наголосив речник Східного угруповання військ.

Раніше повідомлялося, що українські військові взяли Бахмут на Донеччині у напівоточення, вони зберігають контроль над частиною міста.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-05-21 14:49:46