Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Анну Алхім звинуватили в коригуванні вогню після ракетного удару по Дніпру

Блогерка Анна Алхім потрапила в скандал через ракетну атаку на лікарню в Дніпрі – знаменитість звинувачують у наведенні на будівлю через публікацію в Instagram.

Так, увечері 25 травня Анна опублікувала в Instagram пост, у якому заявлялося про присутність величезної кількості військових у лікарнях Дніпра №6 і №9. Блогерка закликала 600 тис. підписників допомогти нашим захисникам і принести в точки збору одяг і продукти.

Після цього, вранці 26 травня окупанти вразили ракетою медзаклад Дніпра.

Після атаки Алхім видалила публікацію з інформацією про військових у лікарнях і опублікувала відео з наслідками удару. Утім, навіть після видалення публікація блогерки розлетілася російськими пабліками в Telegram.

Анна Алхим

На тлі цього Анна нарвалася на критику.

Реакція Анни Алхім

На тлі громадського осуду блогерка вирішила порозумітися. Не перебираючи слів, вона спробувала виправдатися за свій вчинок.

– По-перше, я зробила публікацію вчора, тому що вона була у половини жителів Дніпра. І я нагадаю, що я одна з небагатьох блогерів, яка забиває свої сторізи і стрічку публікаціями про війну. Я волонтерю і підтримую Україну з перших днів війни. Але вам на це по**ати, адже вам потрібно запостити мене у ваші тупорилі пабліки, – заявила Анна.

Хто така Анна Алхім

Алхім – скандальна блогерка, яка не вперше потрапляє в скандал. Відомо, 2019 року її занесли в Миротворець – тоді її звинуватили в запереченні російської агресії, антиукраїнській пропаганді та участі в актах гуманітарної агресії проти України. Тоді вона назвала Путіна красунчиком.

Ще в березні цього року Алхім в одному з подкастів заявила, що слухає російські пісні і не відмовилася від музики з РФ. Тоді вона зізналася, що робить це в машині, і росіяни отримують за це гроші, адже Анна користується офіційними музичними платформами.

Раніше й інші українські блогерки потрапляли в скандал – наприклад. Інна Воронова та Ксенія Мішина опублікували роботу ППО в Києві. Це був ракетний обстріл столиці з боку Росії.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-05-26 14:39:29