Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Хто покинув Мастер Шеф у 15 випуску 13 сезону від 18.05.2024

У суботу, 18 травня, на СТБ завершився 15-й випуск кулінарного реаліті МастерШеф. Цього разу на аматорів чекав аукціон, у якому вони мали продемонструвати свої менеджерські таланти. Адже конкурсантам належало придбати продукти та збалансувати витрати із вартістю страви в меню.

Також учасники мали розповісти суддям про своїх суперників за допомогою мови кулінарії. Саме час дізнатися, кому завдання видалися не до снаги, і хто покинув МастерШеф і попрощався із мрією про звання найкращого шефа.

Хто покинув МастерШеф сьогодні, 18 травня

Для проведення кулінарного аукціону аматори розбилися на три команди. Капітанами обрали Катерину, Любов та Влада. Складність торгів для конкурсантів полягала у тому, що вони могли витратити стільки умовних грошей, скільки їм дозволяли суперники.

Зараз дивляться

Спочатку капітани влаштували боротьбу за три коробки, що містили різні рівні складових. Відтак готували три страви, за які потім торгувалися вже судді.

МастерШеф-13 випуск 15

В результаті перемога дісталася команді, яку очолювала Катя. Її учасники зробили ставку на вартісні продукти й не прогадали, бо отримали імунітет.

МастерШеф-13 випуск 15

МастерШеф-13 випуск 15

Але поки ми не дізналися, хто покинув МастерШеф, адже боротьба продовжилася у другому конкурсі.

– Ми хочемо, аби ви розповіли нам одне про одного. Звісно, не словами, а за допомогою кулінарії. Додате чілі, якщо людина гостра на язик. Пофарбувати спагетті в чорний, якщо мова про брюнетку. Головне, аби у вас працювала кулінарна фантазія. Ви пройшли разом багато. І могли вже вивчити досконало свого суперника, – пояснили судді умови наступного конкурсу.

Ірині дістався портрет Люби, Ользі – Артема, Владу – Аліни, а Каті – Альони. Артему й Любі, на жаль, не вдалося втілити риси своїх опонентів у стравах.

Проте судді виявилися милостивими, тож відповідь на питання хто покинув МастерШеф така – усі вісім аматорів продовжать боротьбу за право називатися найкращим кулінаром.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-05-18 23:55:31