Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Хто покинув Мастер Шеф у 12 випуску 13 сезону від 27.04.2024

У суботу, 27 квітня, на СТБ завершився 12-й випуск кулінарного реаліті МастерШеф. На найкращих кулінарів-аматорів чекали нові випробування.

Цього разу судді проєкту розкрили свої фірмові секрети приготування ідеальних пасок, а учасники – відтворили їх і доповнили. Як пройшов 12 випуск і хто пішов із МастерШеф – далі в матеріалі.

Хто покинув МастерШеф сьогодні, 27 квітня

У першому конкурсі судді влаштували для учасників підготовку до світлого і важливого свята – Великодня. У кожної господині є власний рецепт випічки, судді – не виняток.

Зараз дивляться

Учасники розділилися на дві команди. Кожна з них має приготувати три паски за рецептами суддів. Крім кулінарної складової, на них чекала перевірка навичок фуд-стилістів.

Фото: СТБ

Судді дали рекомендації щодо вигляду пасок, проте учасники мали завершити зовнішній вигляд на власний розсуд і створити привабливу та цікаву композицію.

МастерШеф 12 випуск судді

Фото: СТБ

Продовження програми до Великодня присвячене тим, хто допомагає нашим захисникам і захисницям, а також постраждалим від війни українцям. Проєкт відвідали волонтери громадської організації ДСТУ, благодійного фонду Шалені волонтери та громадської організації Chokolovka team. Загалом було 13 гостей, які наближають перемогу України та допомагають долати наслідки війни.

Тепер саме час дізнатися, хто покинув МастерШеф, не впоравшись із завданням. Цього разу аутсайдером став Олександр Вакка.

Хто такий Олександр Вакка, який покинув МастерШеф

36-річний Олександр Вакка уродженець Ірпеня. Він є підприємцем і має три кав’ярні в рідному місті.

До повномасштабної війни в Олександра був приватний пентхаус у Стоянці, але російські окупанти знищили будинок. Єдине, що збереглося – глиняні тарілки.

Вакка одружений і має доньку, яка з’явилася на світ 25 лютого 2022 року. 24 лютого він відкрив кав’ярню в Ірпені, де продовжував працювати і годувати людей.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-28 00:07:01