Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Все вирішив автогол: Іспанія мінімально обіграла Італію і вийшла у плейоф Євро-2024

Збірна Іспанії гарантувала собі вихід до 1/8 фіналу Євро-2024 після перемоги над командою Італії у межах другого туру групового етапу турніру.

Матч Іспанія – Італія відбувся на Фельтінс-Арені у Гельзенкірхені та завершився мінімальною перемогою Скуадри Адзури з рахунком 1:0.

Після двох турів групового етапу Євро-2024 Фурія Роха набрала шість очок і посідає перше місце в групі В. Італія, заробивши три очки, розташовується на другій сходинці. Таким чином, навіть у разі поразки в третьому турі групового етапу Іспанія команда вийде до плейоф Євро-2024.

Зараз дивляться

Іспанія – Італія на Євро-2024: як минув матч

У першому таймі Іспанія володіла як територіальною перевагою, так і більше створювала моментів. Підопічні Луїса де ла Фуенте завдали чотири удари у площину воріт, тоді як у статистиці чинних чемпіонів Євро таких ударів було нуль.

Після перерви ситуація на полі кардинально не змінилася, але на 55-й хвилині іспанці повели у рахунку. Альваро Мората намагався замкнути постріл з флангу, але у підсумку м’яч від захисника італійців Ріккардо Калафіорі влетів у сітку воріт Скуадри Адзури.

Після голу Іспанія намагалася забезпечити собі комфортну перевагу, але італійців рятували то стійка, то воротар Джанлуїджі Доннарумма.

У другому таймі підопічні Лучано Спаллетті все ж спромоглися пробити у площину воріт один раз, але особливо проблем для суперника не створили.

У квартеті B окрім також виступають команди Хорватії та Албанії. Наступну гру Іспанія проведе проти Албанії, а Італія зіграє з Хорватією. Обидва матчі відбудуться 24 червня.

З детальним календарем і розкладом матчів Євро-2024 ви можете ознайомитися в нашому матеріалі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-21 00:33:56