Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Словаччина – Україна: де дивитися матч Євро-2024

Збірна України з футболу зустрінеться з командою Словаччини в межах другого туру групового етапу Євро-2024. Гра відбудеться 21 червня на стадіоні Меркур Шпіль-Арена у Дюссельдорфі.

Початок матчу о 16:00 за київським часом.

Матч Словаччина – Україна, де дивитися в Україні та які медіасервіси покажуть гру синьо-жовтих на Євро-2024, розповідають Факти ICTV.

Зараз дивляться

Де дивитися Словаччина – Україна

Уболівальники зможуть подивитися гру Словаччина – Україна в прямому ефірі на медіасервісі Megogo, зокрема на каналі Megogo Футбол 1 та у розділі Спорт, які входять до пакету Максимальний.

Також матч покажуть місцеві телеканали Суспільного (наприклад, Суспільне Одеса, Суспільне Львів, Суспільне Полтава), окрім OTT-сервісів.

Крім того, в ефірі радіо Промінь відбудеться аудіотрансляція матчу.

Збірна України вісім разів у своїй історії зустрічалася з командою Словаччини. Вперше це було у 2002 році у межах товариського поєдинку, який закінчився нічиєю 1:1. Востаннє – у 2018 році у Лізі націй, коли синьо-жовті програли словакам на виїзді 1:4.

Загалом тричі перемагала збірна України, двічі це вдавалося супернику, а три гри завершилися нічиєю.

У першій грі на Євро-2024 збірна України розгромно програла Румунії з рахунком 0:3. Після першого туру синьо-жовті йдуть четвертими у турнірній таблиці квартету Е.

З детальним календарем і розкладом матчів Євро-2024 ви можете ознайомитися в нашому матеріалі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-20 14:08:35