Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Рецепт яєчні з хрусткими краями і рідким жовтком від шеф-кухаря

Популярний британський шеф-кухар Даен, експерт з їжі, в соціальних мережах у якої більше 1,5 млн користувачів, поділилася рецептом ідеальної яєчні з хрусткими краями і рідким жовтком.

– Налийте велику кількість оливкової олії в дуже гарячу сковороду з нержавіючої сталі, а потім розбийте яйця прямо в неї, – розповідає Даен.

За її словами, важливо, щоб сковорода була гарячою і в ній було достатньо олії, оскільки вона не тільки робить краї золотистими і хрусткими, але також допомагає приготувати яєчні білки.

Зараз дивляться

Як приготувати хрустку яєчню

  1. злегка покрутіть сковороду, щоб олія потрапила під край яєчного білка і закруглити їх;
  2. злегка підсолити яєчний жовток, щоб надати йому додатковий смак;
  3. нахиліть сковороду так, щоб олія утворила калюжу, а потім викладіть її прямо на яєчні білки, поки вони не набухнуть і не будуть повністю приготовлені;
  4. будьте дуже обережні, щоб не торкнутися яєчного жовтка цією гарячою олією, адже ми хочемо, щоб жовток був красивим і рідким;
  5. коли яйце буде готове, обробіть край лопаткою і зніміть його з вогню;
  6. подавайте на шматочку обсмаженого на оливковій олії хліба з невеликою кількістю меленого чорного перцю на яєчному жовтку.

Повідомляється, що в одному з коментарів до цього рецепту яєчні було порада додати в самому кінці трохи соєвого соусу. Як кажуть, ті, хто це зробив, результат вийшов чарівним.

Джерело: Express

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-05 18:13:14