Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Ракетний обстріл України 7 лютого 2024 – де чули вибухи 7 лютого 2024

Сьогодні, 7 лютого, Російська Федерація вчинила черговий воєнний злочин проти України – ракетами та дронами обстріляла мирні міста. На жаль, є загиблі та десятки постраждалих, зруйновані житлові будинки.

Факти ICTV зібрали усю інформацію про ракетну атаку на Україну 7 лютого.

Вибух у Києві

У столиці через падіння уламків сталися пожежі в багатоквартирних будинках, є руйнування.

Зараз дивляться

За словами мера Києва Віталія Кличка, станом на 12:00 відомо про чотирьох загиблих та 32 постраждалих в Голосіївському районі та трьох — в Дніпровському. Він також зауважив, що триває розбір завалів і не виключено, що там можуть бути люди.

 

Вибух у Харкові

7 лютого близько 06:00 російський ворог завдав ракетних ударів по Слобідському району Харкова. Пошкоджено будівлі та приміщення цивільних підприємств.

Постраждали 52-річна жінка та двоє чоловіків віком 59 та 64 років. Всі троє – працівники підприємств, їм надана медична допомога на місці.

Правоохоронці задокументували влучання п’ятьох ракет типу С-300.

За процесуального керівництва Слобідської окружної прокуратури Харкова розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Вибух у Дрогобичі

У місті Дрогобич Львівської області ворожа ракета влучила у промисловий об’єкт. За інформацією ДСНС, пошкоджені: дах на площі 500 кв. м та сміттєвоз. Люди не постраждали.

В одному зі сіл Миколаївської громади Стрийського району у полі недалеко від житлових будинків виявили уламки збитої ракети, яка не здетонувала. На місці працюють вибухотехніки.

Повномасштабна війна в Україні триває вже 714-ту добу.

За ситуацією в містах можна стежити на інтерактивній карті бойових дій в Україні та карті повітряних тривог в Україні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-07 12:57:21