Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

огляд матчу Ролан Гаррос 2024

Перша ракетка України Еліна Світоліна подолала бар’єр другого кола турніру серії Grand Slam Ролан Гаррос-2024.

У двох сетах вона обіграла господарку кортів, французку Діан Паррі з рахунком 6:4, 7:6 (7:3).

Світоліна – Паррі: як минув матч

Тенісистки грали на критому корті, тож попри дощ, це був один із небагатьох матчів на Ролан Гаррос станом на 16:30 у четвер, що не перервався.

Зараз дивляться

Гра тривала 1 годину та 53 хвилини, за які українка зробила чотири подачі навиліт та відіграла три із шести брейкпойнтів.

У першому сеті тенісистки обмінялися брейками. На сьомому розіграші Еліна взяла подачу суперниці, а згодом закрила сет.

У другій партії Світоліна з брейками повела у рахунку 4:1, але після дозволила суперниці взяти дві її подачі. Результат другого сету визначався на тайбрейку, в якому українка виграла шість розіграшів поспіль, поступилася двома матчболами та перемогла з рахунком 7:3.

Суперницею Світоліною у третьому колі стане переможниця матчу між румункою Анною Богдан та “нейтральною” росіянкою Анастасією Павлюченковою.

Нагадаємо, у першому колі Ролан Гаррос Еліна здобула вольову перемогу над колишньою першою ракеткою світу Кароліною Плішковою із Чехії у трьох сетах.

До третього кола Ролан Гаррос також вийшла Даяна Ястремська, яка менш ніж за годину обіграла китаянку Яфань Ван. А ось Марта Костюк несподівано поступилася хорватці Донні Векич у двох сетах та зачохлила ракетку в одиночному турнірі.

Еліна Світоліна, Теніс

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-05-30 16:55:34