Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Не працює Дія: збій роботи додатка під час голосування Євробачення-2024

У застосунку Дія стався збій увечері 3 лютого. Найімовірніше, воно перевантажене, адже в цей час оголосили голосування за претендента від України на Євробачення 2024 відкритим.

Не працює Дія – що відомо

У застосунку Дія почалося голосування за представника України на Євробаченні 2024 і він перестав працювати. Очевидно, що занадто багато українців вирішило віддати голос за свого фаворита, однак застосунок не витримав такого навантаження. Тепер користувачі скаржаться, що у багатьох не працює Дія.

У Дії вже прокоментували збій, підтвердивши, що стався він через наплив охочих проголосувати за свого фаворита.

Зараз дивляться

– Дії потрібно трошки часу, щоб оговтатися від такої кількості відвідувачів. Тому, якщо у вас не відкривається Опитування – спробуйте проголосувати через кілька хвилин, – написали в Telegram-каналі Дії.

Також про збій повідомили в трансляції Нацвідбору на Євробачення 2024, написавши, що голосування відновиться найближчим часом.

Раніше ми писали, як проголосувати в Дії за учасника Нацвідбору на Євробачення 2024. Для цього необхідно зайти в застосунок, перейти в розділ Сервіси, знайти Активні опитування і віддати свій голос за фаворита.

Нагадаємо, за право представляти Україну на Євробаченні 2024 борються 11 учасників. Хто саме поїде від нашої країни на міжнародний пісенний конкурс визначать за результатами голосування журі та глядачів – по 50%.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-03 20:40:09