Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Melovin зізнався, що втратив сестру внаслідок обстрілу Одеси 15 березня 2024

Український співак Melovin вперше зізнався, що втратив сестру внаслідок ворожого обстрілу Одеси 15 березня.

Melovin розповів про трагічну загибель сестри

Виконавець вирішив поділитися подробицями більше ніж через місяць після трагедії. Раніше Melovin повідомляв, що втратив рідну людину під час обстрілу Одеси. Як виявилося, це була сестра артиста.

Наступного дня після трагедії у Melovin був запланований виступ на весіллі. За словами співака, ця ситуація дала йому зрозуміти, що життя потрібно цінувати тут і зараз.

Зараз дивляться

– Нещодавно під час обстрілу я втратив сестру. Пам’ятаєте, коли після вибуху надзвичайники приїхали рятувати людей і прилетіла друга ракета? Це боляче, це розриває серце. Наступного дня я виступав на весіллі. Натягнув посмішку і поїхав… До абсурду, але саме це й допомогло мені оговтатися і зрозуміти: Життя — це тут і зараз. Не треба зволікати, – поділився Melovin.

Артист зізнався, що його батьки живуть в Одесі, тому він часто приїжджає до рідного міста.

– Цього року був у рідному місті двічі: у січні та в березні, на день народження тата. Ходив до моря. Хочу поїхати туди з концертом. Одеса – особливе для мене місто, тому все, що відбувається там нині, щоразу болить, щоразу викликає переживання, – сказав Melovin.

Нагадаємо, що внаслідок обстрілу Одеси 15 березня загинула 21 людина, ще 75 постраждали. Вибухи пролунали близько 11:00 ранку. Війська РФ випустили по місту з окупованого Криму ракети Іскандер-М. Удар по Одесі 15 березня є наймасовішим по місту за кількістю жертв.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-20 12:22:48