Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Іванна Сахно підтримала українських спортсменів перед початком Олімпійських ігор-2024

Акторка Іванна Сахно, відома ролями у різних голлівудських проєктах, звернулася до українських спортсменів перед початком Олімпійських ігор-2024 у Парижі.

Іванна Сахно підтримала українських олімпійців

Акторка записала відеозвернення, в якому наголосила, що сьогодні “Україна з гордістю стоїть на Олімпійських іграх як символ стійкості посеред руйнувань і втрат”.

– Пам’ятаючи про темні часи Другої світової війни, коли Олімпійські ігри були призупинені, ви, наші спортсмени, стоїте тут, щоби показати світу, що історія не має права повторитися. Минуле вчить нас, і у цей скрутний для України час, ми використовуємо його уроки. Кожен з вас — це живе свідчення того, що дух українців — незламний, – сказала Іванна Сахно.

Акторка висловила сподівання, що Олімпійські ігри-2024 стануть не лише святом спорту, але й святом єдності проти тиранії та агресії.

Зараз дивляться

– Олімпійський вогонь, що горить сьогодні – це не просто символ. Це полум’я свободи, яке ви несете, долаючи темряву. Тож нехай ці ігри стануть не лише святом спорту, але й святом людської гідності та єдності проти тиранії та агресії. Хай прибуде з вами сила. Слава Україні! – додала Іванна.

Нагадаємо, що літні Олімпійські ігри стартують 26 липня та триватимуть до 11 серпня. Під час проведення змагань в українському домі Volia Space у Парижі заспіває Джамала.

Виступ артистки відбудеться у неділю, 28 липня, о 15:30. На годину раніше в олімпійськомі домі Volia Space покажуть фільм Jamala. Songs of Freedom.

Фото: Іванна Сахно

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-26 15:46:04