Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Глава World Athletics розкритикував ціни на квитки на Олімпіаду-2024

Президент World Athletics Себастьян Коу висловив занепокоєння щодо цін на квитки на літні Олімпійські ігри-2024 у Парижі.

Він попередив, що вони призведуть до того, що справжніх уболівальників на трибунах буде мало.

Коу зазначив, що розмовляв з організаторами паризьких Ігор та підкреслив, що “повні стадіони є абсолютно необхідною умовою” для такого виду, як легка атлетика.

Зараз дивляться

На легкоатлетичні змагання на 80-тисячному Стад де Франс наступного літа у продажу залишається багато квитків, ціни на які сягають €990 за місця “першої категорії” під час вечірніх сеансів, а також по €690, €385, €195 або €85 за квитки категорій A-D.

— Це будуть найвищі ціни на квитки на легкоатлетичну арену, які ми бачили на Олімпійських іграх. Ми просили про баланс. Найважливішим елементом тут є те, що ви хочете бачити вболівальників на стадіоні, які прийдуть туди за доступними цінами, – сказав Коу журналістам.

Відповідаючи на запитання, чи вважає він, що ціни на Олімпійські ігри наступного року викликають занепокоєння, Коу підтвердив, що так, і провів паралелі з аншлагами, які зібрала легка атлетика на ЧС-2022 у Будапешті.

— Ми наголошували на тому, що ці ціни є кусючими. У Будапешті у нас були дуже доступні квитки. Квитки преміум-класу завжди будуть, але важливо, щоб наші стадіони були заповнені людьми, які люблять наш вид спорту, а не тими, хто може дозволити собі потрапити на Олімпіаду, – наголосив глава World Athletics.

Раніше стало відомо, що під час проведення літніх Олімпійських ігор у 2024 році квитки на паризький метрополітен для вболівальників зростуть удвічі. Глава регіону Валері Пекресс запевнила, що підвищення цін буде тимчасовим, але водночас назвала це “справедливим” та необхідним кроком через попит.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!
Джерело: The Guardian

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-12-19 15:35:09