Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Дмитро Шуров розповів, яким буде фінал Нацвідбору на Євробачення 2024

Музичний продюсер Нацвідбору на Євробачення 2024 Дмитро Шуров розповів, що чекає на глядачів у фіналі конкурсу, який відбудеться вже у суботу, 3 лютого.

Яким буде фінал Нацвідбору на Євробачення 2024

За словами Шурова, окрім виступів 11 фіналістів Нацвідбору, глядачі побачать й інші “достатньо нестандартні” номери.

Наприклад, сам Дмитро готує номер-присвяту українському композитору Володимиру Івасюку.

Зараз дивляться

– Це було моєю мрією – взяти підхід наших українських артистів 70-х і занурити в нього нові обличчя української музики. Змусити їх співати під живі інструменти, під оркестри. На мою думку, вийшов дуже крутий мікс. Це попурі, яке складатиметься з різних пісень, можливо, якісь навіть будуть новими для українців. Дуже важливо будувати нашу українську музичну традицію. Цей фінал буде масштабний, темою є – Музичне ДНК нації, і ми хочемо показати дуже різну музичну Україну, – сказав Шуров в інтерв’ю ведучій Вікна-новини Яні Брензей.

Цьогоріч фінал Нацвідбору вперше транслюватимуть на YouTube-каналі міжнародного Євробачення. За словами Шурова, це свідчить про те, що Україна має серйозну репутацію у музичному світі.

– Вже багато років Нацвідбір є важливою подією для української музики. Ми бачимо майбутнє через цих людей, тому що, згідно з правилами, це майже завжди нові артисти, нова українська кров. Те, що Нацвідбір хочуть дивитися люди у всьому світі, говорить про те, що зараз у нас дуже серйозна репутація. Люди очікують від нас певного рівня. Ну, а ми стараємося ще більше працювати, все вислуховувати і ще більше боротися за якість, – зазначив продюсер.

Ключем до перемоги на Євробаченні, на думку Шурова, є щирість та відкритість. Продюсер додав, що переможцем Нацвідбору хотів би бачити людину, яка “любить музику не через славу і гроші, а просто тому, що не може інакше”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-02 12:37:38