Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Буряк по-корейськи в домашніх умовах: покроковий рецепт

Багато хто готує вдома популярну страву – моркву по-корейськи. Її подають в якості закуски на різні свята. У такий же спосіб можна приготувати і буряк, кабачок або гарбуз.

Буряк по-корейськи в домашніх умовах – простий та швидкий рецепт приготування читайте у матеріалі.

Буряк по-корейськи: які інгредієнти знадобляться

  • 800 г буряка
  • 1 головка цибулини
  • 1/2 склянка соняшникової олії
  • 1 ч. л. насіння коріандру
  • 1 ч. л. паприки
  • 0,5 ч. л. меленого перцю чилі
  • чорний перець до смаку
  • 1 головка часнику
  • 1 ч. л. оцту
  • 1 ст. л. цукру
  • 1 ст. л. солі

Як приготувати буряк по-корейськи

  1. Насамперед необхідно добре промити всі овочі під проточною водою.
  2. Після цього почистіть буряк і натріть на тертці.
  3. Посоліть і підсолодіть овочі. Помніть за допомогою виделки та заберіть на годину в холодильник.
  4. Наріжте цибулю на однакові чотири частини. Після цього очистіть часник і натріть на дрібній тертці.
  5. Коріандр необхідно нагріти на сковорідці та потовкти за допомогою ложки.
  6. Після цього злийте сік з буряка і додайте часник та всі інші приправи.
  7. Розігрійте олію на сковороді і додайте цибулю. Після того, як вона підрум’яниться, викиньте.
  8. У буряк вилийте олію, додайте оцет і перемішайте.
  9. Після цього поставте готові буряки в банку, утрамбуйте і дайте їй постояти 1-2 дні.

Фото: Depositphotos

Зараз дивляться

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-15 16:58:20