Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Аджика без варіння на зиму

Багато господинь замість вареної аджики закатують у банки сиру. Вона також добре зберігає гостроту і робиться досить швидко.

Рецепт аджики без варіння – читайте у матеріалі Фактів ICTV.

Аджика без варіння на зиму: рецепт

Гострий перець завжди беріть до вашого смаку.

Зараз дивляться

Інгредієнти:

  • помідори – 1 кг;
  • болгарський перець – 0,5 кг;
  • гострий перець – 60 г;
  • часник – 60 г;
  • оцет – 60 мл;
  • сіль – 1 ст. л.;
  • цукор – 60 г.

Спосіб приготування:

  1. Помийте овочі.
  2. Поріжте великими шматочками.
  3. Перекрутіть все це на м’ясорубці.
  4. Додайте оцет, сіль та цукор.
  5. Перемішайте та закатайте в банки.
  6. Якщо любите гостріше, сміливо збільшуйте кількість гострого перцю та часнику вдвічі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-08 15:45:09