Оселедець в майонезі з цибулею: рецепт приготування
Оселедець в майонезі – це швидка у приготуванні та дуже апетитна страва. Завдяки пікантному поєднанню оселедця, цибулі та кремової текстури майонезу, ця закуска підходить як для звичайної вечері, так і для святкового застілля.
Додатковий плюс цієї страви – мінімум інгредієнтів і часу на приготування.
Оселедець в майонезі: рецепт
Чому варто спробувати рецепт оселедця в майонезі – закуска легко готується, має насичений смак і дозволяє експериментувати. Додавши трішки гірчиці до майонезу чи попередньо мариновану цибулю – страва набуде неймовірного смаку.
Інгредієнти для оселедця в майонезі:
- оселедець – 1 шт.
- цибулина (велика) – 1 шт.
- майонез – 4 ст. л.
- сік буряка – 1 ч. л. (для приємного кольору)
Як приготувати оселедець в майонезі:
- Наріжте цибулину тонкими півкільцями чи кільцями. Для більш ніжного смаку можна замаринувати цибулю в оцті. Змішайте гарячу воду, оцет і дрібку цукру, занурте кільця на 15 хвилин.
- Оселедець розділіть на філе та наріжте на шматочки.
- Для соусу у майонез додайте трішки соку буряка. Це покращить колір та надасть легкого аромату.
- У мисці поєднайте цибулю з оселедцем та заправте майонезним соусом.
- Перекладіть оселедець в майонезі в харчовий контейнер, накрийте кришкою і помістіть у холодильник на ніч.
З чим подати оселедець в майонезі – з відвареною картоплею! Це класичний дует, що підкреслить ніжний смак оселедця.
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram
Оселедець в майонезі – це універсальна страва, яка завжди викликає апетит. Спробуйте її приготувати за нашим рецептом і здивуйте своїх рідних та гостей. Смачного!
Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-12-10 17:33:00