Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Салат з червоної капусти з ковбасою та майонезом: рецепт


Червона капуста – це не лише яскравий і смачний інгредієнт, а й справжнє джерело корисних речовин. Вона багата на вітамін С, який підтримує імунітет, антиоксиданти для захисту клітин і клітковину, що сприяє хорошому травленню.

Саме тому салат із червоної капусти – це не лише апетитна страва, а й користь для нашого здоров’я. А що ви скажете про майонез? Не проблема – приготуймо на салат майонез на аквафабі за 3 хвилини!

Салат з синьої капусти з ковбасою готується за 10 хвилин і підходить як для щоденного меню, так і для святкового столу.

Салат з червоної капусти: рецепт

Хочете ще більше різноманітності? Додайте в салат горошок, терту моркву, яблуко чи жменю подрібнених горіхів.

Інгредієнти:

  • червона капуста – 700 г
  • варено-копчена ковбаса – 250 г
  • зелений горошок консервований – 1 банка
  • цибуля – 80 г
  • сіль, перець – до смаку
  • майонез – до смаку
  • петрушка – кілька гілочок

Цибулю перед тим, як додавати в салат, можна замаринувати в оцті розведеному водою (1:3) чи просто залиши окропом і залишити на 10 хвилин.

Приготування:

  1. Червону капусту промийте, обсушіть і тонко нашаткуйте.
  2. Почищену цибулю наріжте дрібними кубиками.
  3. Злийте рідину з консервованого горошку.
  4. Ковбасу наріжте кружальцями чи тонкою соломкою.
  5. У великій мисці поєднайте підготовлені продукти. Салат посоліть та поперчіть.
  6. Додайте майонез і гарно перемішайте.
  7. Викладіть салат на тарілку, прикрасьте гілочками нарізаною петрушкою.

Якщо ви готуєте салат наперед, майонез краще додавати безпосередньо перед подачею.

Цей салат із червоної капусти з ковбасою та майонезом стане справжньою родзинкою вашого меню. Яскравий вигляд, швидкість приготування і насичений смак сподобаються вашим рідним та гостям. Смачного!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Midjourney, ліцензія Сreative Commons 4.0.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-11-26 19:33:00