Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Окупанти перекрили трасу Бердянськ-Токмак: перекидають техніку та військових

Фото: Getty Images

Зраку, 28 жовтня, окупаційна влада в Запорізької області закриває рух дорогою з Бердянська до Токмака.

Як повідомляє радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, під прикриттям перегону великої колони важкої будівельної техніки, окупанти будуть переміщувати військову техніку.

Перекидання військової техніки РФ

– В такий спосіб окупаційна влада намагається уникнути фіксації пересування військових підрозділів з Маріупольсько – Бердянської агломерації в рамках підготовки наступальних дій. Мова не тільки та не стільки про важку техніку, скільки про великі організовані колони живої сили та БК, – написав Андрющенко.

Він зазначив, що організацію підрозділів до пересування було розпочато з вечора п’ятниці та тривала всі вихідні.

Жодних реальних “колон будівельної техніки в Бердянську фізично не існує, як і плані на інфраструктурні проєкти в окупованому Токмаку.

Карта: радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко

Нагадаємо, 25 жовтня, офіцер 59 окремої мотопіхотної бригади їм. Якова Гандзюка Сергій Цехоцький, коментуючи оперативну ситуацію на Курахівському напрямку повідомив, що російська армія, ймовірно, планує почати наступальні та штурмові дії  на Запорізькому напрямку.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Військовий зазначив, таким чином диктатор намагатиметься отримати більше козирів у своїй колоді для можливих переговорів у майбутньому.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-28 09:21:20