Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Лунін пропустив чотири м’ячі в Ель Класіко: що йому сказав Куртуа після матчу

Фото: Getty Images

Мадридський Реал зазнав розгромної поразки на Сантьяго Бернабеу від каталонської Барселони у першому Ель Класіко сезону-2024/25.

Українському голкіперу вершкових Андрію Луніну чотири рази довелося виймати м’яча з власних воріт. Натомість Реал не зміг вразити ворота суперника. Хоча одного разу це вдалося, але гол Кіліана Мбаппе скасували через офсайд, у який француз потрапив рекордні вісім разів за матч.

Куртуа підтримав Луніна після матчу Реал – Барселона

З перших хвилин у складі Реала на воротах вийшов Андрій Лунін, який заміняє травмованого Тібо Куртуа. Після матчу бельгійський голкіпер підтримав свого колегу за позицією. Особливо на тлі критики після матчу від фанатів вершкових.

Як повідомило видання Defensa Central, Куртуа сказав Луніну після гри, що той не винен у пропущених голах.

— Ти не винен у голах, їх усі не можна було відбити, – сказав бельгієць українцю після болючої поразки Реала.

Видання пише, що для Луніна важливим є те, щоб він не занепадав духом після чотирьох пропущених. Адже українець буде основним голкіпером Реала у найближчі кілька матчів.

Також журналісти зазначають, що у всіх пропущених голах не варто винуватити Луніна, оскільки “реальність така, що оборона Реала залишила його повністю беззахисним протягом усіх 90 хвилин”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, розгром Реала розпочався у другому таймі, коли спершу дублем відзначився Роберт Левандовскі, а потім ще по одному голу забили Ламін Ямаль та Рафінья.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-27 16:27:37