Будівельні матеріали м.Ніжин
Новини Чернігова

Комплексне листове добриво: що це, призначення та використання

Комплексне листове добриво: що це, призначення та використання

Вирощування рослин потребує великої уваги до їхніх потреб. Навіть на найсмачніших і родючих ґрунтах рослини можуть страждати від нестачі органіки або мікроелементів. У різні періоди вегетації деяким рослинам потрібно внесення добрив, але зробити це шляхом додавання до ґрунту може бути непрактично, незручно чи невигідно. У таких ситуаціях на допомогу приходить комплексне листове добриво.

Що таке комплексне листове добриво

Усі мінеральні добрива можна поділити на три групи:

– Прості добрива, що складаються лише з одного компонента, наприклад азоту або фосфору.

– Комплексні, до складу яких входить два та більше елементи.

– Мікродобрива, що складаються з мікроелементів, які потрібні рослинам у мінімальних кількостях, але нестача яких може призвести до серйозних проблем зі здоров'ям посівів чи посадок та викликати недобір урожаю або отримання неякісних плодів.

– Комплексне листове добриво є розчином поживних речовин, які легко і швидко поглинаються зеленою частиною рослин. Його перевага полягає в тому, що воно засвоюється в 10 разів краще, ніж добриво, що вноситься під корінь. До того ж у нього набагато менша витрата за високої ефективності, що робить комплексне листове добриво економічно привабливим та вигідним.

Комплексне листове добриво: що це, призначення та використання

Добрива ТМ Добродій

Українська компанія ТОВ «Майбутнє Будуємо Разом» розробила лінійку продуктів ТМ Добродій, до якої входить комплексне листове добриво, яке добре зарекомендувало себе при вирощуванні різних сільськогосподарських культур, у тому числі таких перспективних як кукурудза та соя.

Комплексні добрива від компанії  Добродій, призначені для позакореневого внесення, ефективно зміцнюють імунітет рослин, допомагають їм боротися з агресивним впливом навколишнього середовища, зі стресами, спричиненими посухою, перепадами температур, хворобами та поганою якістю ґрунтів.

Комплексні органо-мінеральні добрива ТМ Добродій є плодом передових досліджень і багаторічних розробок. Вона містить у собі всі необхідні компоненти для повноцінного росту та плодоношення рослин, захищає посіви та посадки від хвороб вірусної,  бактеріальної чи грибкової природи, покращує склад ґрунту та допомагає фермерам та великим сільськогосподарським виробникам отримувати максимум віддачі від використовуваних площ та збирати рясні врожаї різних культур. Добрива Добродій допоможуть зробити врожай ще кращим.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело ВИСОКИЙ ВАЛ
25.10.2024