Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Звинувачення доходять до абсурду: діти P. Diddy відреагували на скандал навколо батька


Діти Шона Комбса (P. Diddy) відреагували на численні звинувачення проти батька. Шестеро із семи спадкоємців заявило, що останній місяць спустошив родину.

Реакція дітей P. Diddy на звинувачення та арешт

В Instagram діти Комбса опублікували спільну заяву, щоб висловити свою думку щодо скандалу з P. Diddy. Вони заявили, що звинувачення і публічні заяви вже дійшли до абсурду.

– Останній місяць спустошив нашу сім’ю. Багато хто засуджував і його, і нас, ґрунтуючись на звинуваченнях, теоріях змови і помилкових вигадках, які дійшли до абсурду в соціальних мережах. Ми єдині і підтримуємо тебе на кожному кроці. Ми тримаємося за правду, знаючи, що вона восторжествує, і ніщо не зломить силу нашої родини. Ми сумуємо за тобою і любимо тебе, тату, – зазначається у зверненні.

Разом із заявами опубліковано знімок, на якому вся сім’я позує для фото. Нагадаємо, що P. Diddy звинувачують у насильстві, торгівлі людьми та вбивствах. Музикант перебуває під вартою, і з’являється на публіці тільки в судовій залі під час засідання.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

І сам P. Diddy звернувся до своєї молодшої доньки Лав, якій нещодавно виповнилося два роки. Шоумен показав милі фотографії дівчинки, а також висловив свою любов словами.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-23 11:06:06