Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Кайфую поруч з ними: Дантес про виховання дітей Кацуріної


Український співак Володимир Дантес висловився про виховання дітей своєї обраниці, підприємиці Даші Кацуріної.

Володимир Дантес про виховання дітей

Виконавець зазначив, що не вважає себе вітчимом, адже вони з Кацуріною не одружені. Попри це, він любить проводити час з дітьми обраниці від колишнього шлюбу – з 8-річною Сашею та 3-річним Іваном.

– Не можу сказати, в чому моя відповідальність. Я просто кайфую поруч з ними. Ми все робимо разом, проводимо корисно час. Даша класний менеджер як мама. У нас все налагоджено. Не можу уявити, за що можна переживати. Коли обстріли, то це лотерея. Буває, що їм страшно, але ми просто проговорюємо все, – сказав Володимир.

Дантес наголосив, що важливо правильно комунікувати з дітьми та не навішувати на них свої страхи. Країна-агресор РФ наразі намагається знищити дитинство українських дітей. Попри це, батьки мають докладати зусиль, щоб навіть в таких умовах зробити життя дітей щасливим.

Співак додав, що під час війни Саша та Іван насолоджуються своїм життям, даючи приклад їм з Дашею не впадати у відчай.

– Саша ходить в класну школу, вона щаслива, вона їздить в дитячі табори. Дитина, як і будь-яка людина, повинна жити й нічого не боятися. І все в наших силах. Іноді потрібно дивитися на світ дитячими очима. Саша ходить на танці, вокал, а малий кайфує на днях народженнях друзів-дітей. Вони живуть життя. І, мені здається, воно набагато яскравіше, ніж у нас, – додав співак.

Зазначимо, що Даша Кацуріна виховує двох дітей від шлюбу з ресторатором Михайлом Кацуріним. Пара розлучилася у березні 2022 року. Наразі Михайло перебуває у шлюбі зі співачкою Надею Дорофєєвою.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Даша Кацуріна


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-23 09:59:42