Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Важлива підписка в наш час: Тімур Мірошниченко доєднався до друзів ДШВ


Ведучий телепроєктів 1+1 media Тімур Мірошниченко долучився до підтримки всеукраїнської платформи допомоги Десантно-штурмовим військам ЗСУ. Там кожен може обрати для себе оптимальний режим підтримки наших захисників.

Тімур Мірошниченко став другом ДШВ

Найкращим варіантом буде оформлення автоматичних щомісячних донатів. Адже так українські десантники стабільно матимуть надходження, що перетворюватимуться на дрони, РЕБ, автівки та інше необхідне спорядження.

– Впевнений у вас багато підписок, але не вистачає ще однієї – дуже важливої в наш час, – зазначив Мірошниченко.

Проєкт Друзі ДШВ вже зібрав навколо себе багато небайдужих українців, зокрема й зірок. Платформа дозволяє обрати бригаду, патроном якої ви хотіли б стати, або ж можна донатити на військо в цілому.

За постійні – щомісячні – донати від 500 грн на знак подяки десантники відзначають своїх помічників мерчем. На тих, хто готовий регулярно перераховувати на ДШВ від 100 грн, чекають цифрові нагороди.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Днями до спільноти друзів ДШВ долучилися ще дві медіаперсони – це ведуча проєкту Незламні та студії LIVE на телеканалі Ми-Україна Олена Чабак, а також Богдан Машай, ведучий загальнонаціонального телемарафону Єдині новини, журналіст, телеведучий на Ми-Україна, радіоведучий Радіо NV.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-18 09:57:53