Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Намагалася накласти на себе руки: дочка R. Kelly звинуватила батька в насильстві


Дочка відомого співака R. Kelly звинуватила свого батька у зґвалтуванні. За словами Буку Абі, на момент насильства їй було близько восьми років.

Дочка R. Kelly звинуватила батька у зґвалтуванні

26-річна Буку Абі в новому серіалі Карма R. Kelly: подорож дочки стверджує, що сексуальне насильство з боку її батька вплинуло на психічне здоров’я.

Відомо, що зараз музикант відбуває свій 30-річний строк у в’язниці за виробництво дитячої порнографії, рекет і секс-торгівлю.

Дівчина заявила, що через інцидент у дитинстві була на межі самогубства, через що деякий час перебувала в психлікарні.

– Тривалий час я перебувала в дуже важкому психічному стані, і в підсумку опинилася в психлікарні. У моєму житті настав момент, коли я кілька разів намагалася накласти на себе руки, – заявила Абі.

В один із днів дорогою до школи Буку зізналася мамі, що з нею не все гаразд. Після цього її поклали в лікарню, де вона була під ретельним контролем – для запобігання самогубству.

Також дівчина намагалася порізати собі вени на руках – мати побачила її шрами на зап’ястях.

У серіалі Абі також згадує, як прокинулася серед ночі від того, що батько торкався її, поки вона вдавала, що спить.

Адвокат R. Kelly вже відреагував на звинувачення з боку доньки музиканта – він відкидає всі заяви і зазначив, що колишня дружина артиста озвучувала аналогічні претензії, але вони були спростовані після розслідування.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нещодавно Джастін Бібер ізолювався від близьких на тлі скандалу з P.Diddy. Музикант працював із продюсером будучи дитиною, і фанати припустили, що Джастін міг бути жертвою Шона, якого також звинувачують у торгівлі людьми.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-17 18:11:31